Rece zi de ianuarie! Chiar geroasa!
Dupa o scurta plimbare revin la caldura caminului meu si inspirata de moment m-am gandit la Corina! Nu Corina Chiriac! O alta Corina de poveste!
Ne stim de la inceputul carierei noastre didactice!
Energia si exuberanta tineretii isi pun amprenta pe caracterul nostru!
Dascal pentru limba noastra materna, Corina a facut din orele ei adevarate recitaluri de arta!
De la poezia lui Eminescu si pana la cea a lui Baudelaire a incarcat inimile tinere de dragoste pentru frumos!
Apoi, functiile de conducere pe care le-a avut n-au schimbat-o deloc! Aceeasi persoana delicata si sincera iti zambea de cum ii treceai pragul!
Si cate cursuri, cate proiecte, cate intalniri de perfecionare am avut!
Toate mi-au fost dragi si am participat cu placere , dar cel mai mult mi-a placut proiectul Comenius “Casa mea”.
Intr-un noiembrie rece am participat la lansarea dictionarului plurilingvistic! Cata caldura, cata bucurie am citit pe chipurile participantilor. Pastrez cu drag dictionarul cu autografele autorilor!
Corina este o mama binecuvantata cu niste baieti minunati si niste nepoti pe masura! Cu siguranta si nurorile sunt la fel ca baietii ei.
Din miile de ganduri care imi vin acum in minte imi amintesc de intalnirile noastre pe pietonal, de popasul pe care il faceam la CCD dupa terminarea cursurilor, de cuvintele ei blande si ochii care transmiteau bucuria intalnirii!
Corina este omul aproape de om, este daruirea pentru aproapele aflat in necaz, este prietenul pe care te poti baza!
Multumesc pentru tot ce am invatat de la tine!
Multumesc pentru timpul pe care mi l-a daruit!
Multumesc pentru amprenta de dascal desavarsit pe care ai pus-o in elevii tai, in parintii lor, si mai ales, in colegii si prietenii tai!

4 thoughts on “Oameni de poveste #100

  1. O Doamna prin excelenta ce ramane in amintirile noastre mereu. Pretutindeni vom purta ideile, sfaturile si povetele dumneai pline de intelepciune, care ne-au fost atat de folos de-a lungul vietii. Ma numar printre norocosii care au stat in fata cadedrei dumeaei si imi amintesc cu drag chipul frumos si energia pozitiva a doamnei profesoare. Oriunde o fi, … va fi mereu iubita.

  2. Frumoase cuvinte pe care Corina le merită din plin.Acolo sus aproape de Dumnezeu și de îngeri va preda lecții despre nemurire,neuitare și despre viața veșnică și fericită a sufletelor bune.Dragă Corina nu te vom uita niciodată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *