Primavara inca se lasa asteptata! Ne apropiem de echinoctiu, si, calendaristic vorbind, am putea striga:”E primavara”!

Pana atunci imi revin in minte chipurile dragi ale unei tinere familii: Andrei si Simona!

Pe Andrei il stiu de mic! Un copil vesel si manierat! Anii au trecut frumosi, cu drag de carte, cu perseverenta si incredere in fortele proprii!

Si studentia e deja departe! Am avut marea bucurie sa fiu alaturi de ei la cel mai frumos eveniment: nunta!

Era septembrie si toamna batea la usa! Dar ziua aceea a fost cu adevarat de vara! Andrei si Simona si-au unit destinele, punand temelia unei familii bazata pe iubire si respect!

Familia, prieteni, colegi, vecini s-au bucurat impreuna de momente de neuitat!

Am descoperit in ei o familie tanara dornica sa duca mai departe ceea ce au primit: educatie, traditii, respect, implicare in slujba semenilor si dragoste in vorbe si fapte!

Andrei asigura linistea in comunitate, in slujba semenilor, urmand meseria tatalui!

Simona se pregateste si ea tot pentru munca cu oamenii!

Ce poate fi mai inaltator si mai frumos pentru niste parinti decat sa se bucure de realizarile copiilor, sa-i sustina in drumul lor si sa le urmareasca zborul!

Felicitari pentru parintii lor!

Tineri frumosi , cu inima plina de iubire, vor cladi cu siguranta un viitor stralucit pentru copiii lor si pentru aceasta tara!

Multumesc, dragii mei, pentru toate momentele de neuitat pe care le-am petrecut!

Fie-va drumul vietii ca o poiana cu flori si izvoare cristaline!

 

 

2 thoughts on “Oameni de poveste #151

  1. Vă mulțumim tare mult pentru tot! M-ați emoționat prin frumoasele vorbe prin care ați descris povestea noastră! Mă bucur că am avut ocazia să vă cunosc! Dau dreptate părinților când au spus că sunteți o doamnă de poveste! Așa v-am văzut eu…O femeie deosebită, frumoasă, sensibilă, puternică, realistă, care mereu a pășit cu încredere și înțelepciune. Ați muncit cu dragoste și motivație și ați urcat fiecare treaptă a vieții cu zâmbetul molipsitor care vă caracterizează! Vă îmbrățișez cu drag și aștept să ne revedem la un ceai cu…Povești!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *