E primavara! Am trecut de echinoctiu, deja zilele cresc, vremea e calda si e placuta o plimbare! Azi m-am bucurat de o asemenea plimbare in compania surorii mele! Am hoinarit pe strazi, ne-am bucurat de soarele placut si de oamenii pe care

i-am intalnit.

Undeva, pe o banca, langa Prefectura am intalnit un om drag sufletului meu!

Se bucura de liniste. Stiti ca si linistea are un glas? o poti asculta doar cu ochii inchisi! In clipa aceea am revazut atatea momente din activitatea noastra comuna, de oameni ai scolii care fac totul cu pasiune!

O cunosc de ani buni pe Lenuta Vatavu! Ne-am intersectat pasii pe holurile scolii, la simpozioane, cercuri pedagogice, olimpiade!

Ea zambeste mereu…cu ochii si cu sufletul! Generatii de elevi au fost slefuiti de acest dascal cu har! Copiii o iubesc pentru ca si ea imparte iubire!

Orele ei sunt secvente de poveste! Cu migala si bunatate, cu daruire, stie sa si apropie elevii, sa-i aduca in palatul cunoasteriiĀ  cu drag si bucurie!Ce poate fi mai placut decat faptul ca elevii spun la sfarsit de saptamana ca abia asteapta sa revina luni la scoala!

Serbari, proiecte, excursii a organizat de-a lungul anilor, mai putin in acesta perioada poate, dar cu siguranta, dascalul are meritul de a deschide calea spre cunoastere si prin astfel de activitati!

M-am bucurat nespus ca azi, Universul a vrut sa ne regasim pe o banca si sa ne bucuram de cateva momente impreuna!

Sa ne amintim cu drag de meseria de dascal !Atatia colegi , prieteni si cunostinte au poposit pe pagina Oamenilor de poveste de cativa ani!

Azi am nespusa bucurie sa adun in buchetul acestei pagini si pe Lenuta Vatavu, dascal de exceptie, modest si plin de har in tot ce face!

Iti multumesc pentru anii cand pasii nostri s-au intersectat cu diverse ocazii!

Iti multumesc pentru zambetul daruit din inima!

Sa ne revedem cu drag , oricand, pastrand in suflet energia tineretii si experienta maturitatii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *