Dupa zile reci si umede, iata soarele ne zambeste din nou! O plimbare la amiaza prin orasul poleit cu razele aurii ma duce cu gandul la niste “persoane speciale”.

Toamna e un anotimp drag sufletului meu! Intr-o toamna, la seminarul CCDG, aveam sa cunosc niste oameni minunati pentru care natura e ca aerul pe care il inspira.

Si cel mai frumos e ca au gandit acest lucru la nivel de tara! S-au implicat si ne-au implicat si pe noi cei care vibram pe aceeasi lungime de unda.

Educatia ecologica incepe de la varste fragede si tine…toata viata! Dragul cu care fac acest lucru a molipsit multa lume!

De aceea nu ma mir, cand, incepand cu invatamantul prescolar si terminand cu cel gimnazial, programele de educatie ecologica au cuprins intreaga tara!

Asa i-am cunoscut pe Petru si  Cornelia Dinca!

Prietenii isi pot spune pe nume, nu?

Oameni destoinici si priceputi, cu inima cat Romania, au impartasit din experienta lor si s-au imbogatit la randu-le, din ceea ce stiau altii!

Ca sa aduni in jurul tau un grup mare de oameni manati de acelasi ideal e o mare calitate!

Si toate astea, din dragostea fara seaman pentru aceste locuri !

Putini mai inteleg azi ce e patriotismul, pare desuet, dar e un sentiment pe care il descoperi la tot pasul datorita acestor minunati oameni care si-au gasit… menirea!!

Participarea mea directa la programele CCDG mi-a inlesnit bucuria sa-mi fac o multime de prieteni si sa-i cunosc mai bine.  Rar am intalnit o asemenea “simbioza” in familie! Alaturi de ei si fiul lor participa cu energia tineretii la aceste programe. Cuvintele spun totul ! Ne-am imprietenit si ne bucura fiecare revedere! Si mai ales le sunt recunoscatoare pentru tot ce am reusit sa descopar in aceste programe de educatie ecologica: implicare, daruire, impartasire!

Va multumesc si va asigur de toata  pretuirea si recunostinta mea!

din-2din1

2 thoughts on “Oameni de poveste #30

  1. Sărut mâna și îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase!
    Toată prețuirea noastră!
    Într-adevăr suntem o mare familie. Familia ECO, cât România de mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *