De catva timp vorbesc despre oameni pe care i-am cunoscut in tabara “Codrii de arama”.

Toate aceste lucruri minunate nu s-ar fi intamplat daca cei care lucreaza acolo n-ar fi facut posibil acest lucru.

O mana de oameni, sufletisti si ambitiosi au facut ani la rand aproape imposibilul pentru ca sejurul petrecut aici sa fie fara cusur!

La drept vorbind, nici acasa nu-i fara cusur, mereu! Pe Iulia o stiu de multi ani, pe cand facea practica aici. Acum administreaza si gospodareste cum stie mai bine acest minunat loc “Codrii de arama”.

Si o face cu inima, cu gandul ca maine poate fi mai bine decat azi!

Iulia este o persoana distinsa prin atitudine, prietenoasa si sincera in relatiile cu cei din jur.

Este o mama speciala pentru Bianca!  O educa in spiritul iubirii neconditionate, a intelegerii si respectului atat in familie cat si in comunitate. Am petrecut multe momente frumoase impreuna, avem amintiri dragi care raman nesterse in inima mea.

Am vazut-o pe Bianca crescand frumos, de la chipul mirat al copilului care punea mereu intrebari la adolescenta serioasa, cu bun simt si maniere alese.

Felicitari Iulia pentru familia ta deosebita, pentru faptul ca particica din inima ta este sadita si cladita acolo in tabara! Ca toate florile zambesc cand treci pe langa ele! Ca ai reusit sa faci, alaturi de echipa ta, un colt de rai cautat si apreciat de cei care vin aici.

Omul sfinteste locul este proverbul care ti se potriveste perfect!

Multumesc pentru toti anii minunati in care am transformat verile in momente deosebite pentru cei care ne-au trecut pragul acolo, respirand poezia la ea acasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *