Dimineata de Boboteaza. Gerul de afara arata ca iarna e aici! Fulguie usor si gandul zboara peste ani la doi oameni dragi pe care i-am cunoscut: Dana si Irinel!

Niste oameni harnici si priceputi alaturi de care am petrecut veri minunate! La “Codrii de arama”totul era frumos si bine si datorita lor!

Dana e o persoana prea energica, implicata si sufletista! Face totul cu mare drag! Faptul ca au lucrat impreuna, familia s-a dovedit puternica.

Au doi baieti minunati ! Cate amintiri frumoase am cu ei! Doua firi deosebite! Lui Alexandru ii placeau povestile, dar nu cele cunoscute, inventam mereu alte actiuni ale personajelor. Vad in fata ochilor acum un tanar student, sarguincios pentru viitorul lui.

Al doilea, mereu jucaus si pus pe sotii, era ca argintul viu!

Anii au trecut, baietii de atunci , sunt acum mari, fiecare invatand sa si implineasca visul!

Acum cand ma intorc in timp inima mi se umple de bucurie! Am avut ocazia sa cunosc atatia oameni frumosi de la care am invatat cate ceva. Fiecare dintre ei mi-au lasat o particica din inima lor, din ceea ce sunt!

Dana si Irinel sunt pentru mine o familie frumoasa! Au facut o casa, au sapat o fantana, au doi baieti minunati, si-au facut datoria la locul de munca! Sunt niste romani adevarati, ca multi altii pe care i-am cunoscut!

Va multumesc pentru amintirile tineretii mele!

Astept sa ne revedem si sa povestim!

dana-si-iri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *