Ma gandeam azi cat de minunat poate fi sa aduci pe lume un copil! Imi sunt atat de dragi! Astept sa-mi vina nepotii si sa traiesc aceasta minune si eu!

Gandul mi-a zburat la Andreea…Deea , asa ii zic cei dragi.

Acum este medic rezident la o “fabrica de copii”, cum ziceam candva in gluma!

O tanara doctorita ambitioasa, sufletista si foarte frumoasa! Isi face meseria cu atata drag, cu atata pasiune! Pentru mine este simbolul tinerilor care si-au gasit acasa locul unde sa faca o meserie cu drag!

Parca o vad, era o fetita cu privirea ¬†blanda, cu un zambet sfios, dar foarte atenta la tot ce se intampla in jur. Nu se grabea sa dea raspunsuri la intrebari, desi eu eram sigura ca stia. Prefera sa faca totul in ritmul ei, atent si cu migala! Am avut mare incredere in ea si nu m-a dezamagit! A inteles mai tarziu ca, daca te pregatesti si stii, trebuie sa stie si ceilalti asta! Si uite asa, dupa liceu s-a dus direct la medicina, a fost mereu apreciata pentru seriozitate si tenacitate! A urmat cursuri in Germania, a participat la simpozioane internationale, este ¬†apreciata de profesori universitari! Asa, Deea s-a gandit ca cea mai frumoasa specializare e…sa aduci pe lume o noua viata! Si o face cu profesionalism, cu credinta si cu multa dragoste!

Reusita ei se datoreaza familiei, pe care o apreciez foarte mult, care a stiut sa faca totul pentru ca fetele sa-si implineasca visele! Pentru ca Deea mai are surori la fel de tenace si sigure pe ele, acestea deja familiste si cu urmasi!! Mezina priveste cu drag si ea spre viitor si este o liceeana hotarata sa urce cat mai sus!

Multumesc Andreea pentru ca ai fost eleva mea! De la tine am invatat ca nu e important cat de repede mergi, important e sa nu te opresti!

Multumesc pentru amintirile frumoase cu tine si familia ta!

Multumesc pentru speranta unui viitor mai bun!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *