Zi insorita de ianuarie!

Zapada incepe sa se topeasca si cred ca primavara  este departe.

Si cum primavara inseamna harnicie gandul mi-a zburat la Silvica si Ovidiu.

Ne cunoastem de foarte multi ani! Sunt o familie care se bucura ca in gradina lor cresc doua flori gingase, prima e studenta iar a doua a facut deja …majoratul!

Comunicarea a fost cel mai important lucru in familia lor, au crezut in taria vorbelor insotite de fapte!

Asa si-au crescut fetele in spiritul respectului si al adevarului!

Nici un rau nu curge linistit chiar daca albia sa este prin campie; apar uneori obstacole care pun la incercare taria apei.

Silvica si Ovidiu au stiut sa treaca peste toate obstacolele si sa-si urmeze cursul unul langa altul!

Sunt niste oameni minunati pe care ii apreciez pentru faptul ca reusita lor s-a datorat iubirii. Caci, daca dragoste nu e, nimic nu e!

Se spune ca daca ai cladit o casa, ai sapat o fantana, ai copii, ai sadit un pom, ti-ai facut datoria de OM.

Ei le-au facut pe toate cu dragoste, cu credinta, cu adevar, cu munca si cu prietenie.

Multumesc pentru toate amintirile pe care le pastram in inimile noastre!

Multumesc pentru ca sunteti exemple pentru comunitate!

Multumesc pentru prietenia voastra!

4 thoughts on “Oameni de poveste #96

  1. O familie foarte frumoasă, într-adevăr! Cresc două flori în grădina lor una mai gingașă decât cealaltă! Într-adevăr! Și-au învățat fetele în spiritul respectului și al adevărului! Unde este respectul când draga lor studentă “mușcă mâna ce a hrănit-o” câțiva ani? Unde a fost respectul atunci când a înșelat și mințit omul de lângă ea care o iubea și ar fi fost în stare de orice pentru scumpă lui iubită? Unde a fost adevărul? Unde a fost respectul? Da, și-au crescut copiii în spiritul respectului și adevărului! Frumoasă familie! Felicitări!

    • Nu este nimeni perfect! Fiecare dintre noi cunoastem oamenii intr-un anume timp!Sa ne bucuram de prezenta lor in trenul vietii atata timp cat au calatorit cu noi, fara resentimente si ganduri negative!

  2. De ce nu se acceptă comentariile la această postare ? Fiecare are câte ceva de spus în legătură cu această familie, şi din câte știu, în anul 2017 dreptul la opinia publică este încă liber.

    • Suntem liberi sa avem orice opinie! Nimeni nu este perfect! Depinde de care parte a baricadei esti! Eu asa i-am cunoscut si raman la parerea mea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *