Prima data orasul m-a emotionat, apoi m-a uimit si acum ma incanta!

E atata frumusete si actiune! E locul unde toata lumea are rabdare cu toata lumea, unde sorry este des rostit si mai ales insotit de un zambet! Unii ar spune un zambet fals, dar eu il consider un zambet ca urmare a educatiei!

Am fost prin multe locuri interesante! M-au impresionat cozile interminabile parca la muzee, linistea si rabdarea turistilor!

De fapt, cand vii in vacanta trebuie sa ai rabdare! sa te bucuri si sa intelegi locul pe care il vezi!

Imi amintesc de Palatul regal! Si parcul din apropiere! Si porumbeii care iti ciuguleau din palma firimituri, si veveritele care alergau vesele pe langa oameni! Si peste tot, ordine! reguli bine stabilite si respectate de toata lumea!

Acum sunt pentru a 5 a vacanta la Londra! Orasul ma surprinde mereu! Acum vad altfel unele locuri, le percep si le inteleg mai bine!

Ieri am fost la Meridianul zero! Desi vremea era destul de racoroasa, parcul era plin de adulti si copii! De sus, am admirat noile constructii ale orasului, tot mai zvelte , tot mai inalte!

Cred ca maretia unui oras nu l dau cladirile! mai degraba oamenii care aleg sa traiasca si sa munceasca aici! Sunt multe oportunitati! Dar si munca pe masura!

De fiecare data cand am venit aici m-am simtit rasfatata nu doar de cei dragi, dar si de aceste minunate locuri! Rasarituri si apusuri colorate, parcuri cu pomi seculari, mijloace de transport rapide, avioane care brazdeaza cerul si trilul pasarilor si racoarea diminetilor.

Urmeaza episodul 2.. plimbarea cu telegondola si in zona O2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *