Un OM, un loc, o amintire

Dimineata rece de octombrie!

Pasii ma poarta spre Iasi. Soarele isi face greu aparitia, frunze vestede sunt aruncate de vant pe soseaua ce se intinde asemeni unui sarpe trezit dintr-un somn linistit.

Imi vin in minte amintiri dragi de acum 10 ani, cand am cunoscut-o pe Claudia! Eram la “Codrii de arama” unde se desfasura o tabara de ghizi. Era insotita de mezinul ei, Mihaita, pe atunci de 5 ani si era tare simpatic. Un dinte din fata lipsea si vorbea putin peltic… toata lumea il indragea si el profita din plin de asta!

Acum ii voi revedea!! Chiar am emotii!!

Matinala si cu zambetul pe buze, Claudia ma astepta! Ne-am imbratisat si am facut schimbul de energii benefice! Am inceput sa vorbim de ale noastre de parca nu ne-am vazut de ieri!

Am regasit dupa atatia ani un om plin de energie, un dascal adevarat care s-a pus in slujba semenilor!

Asa am ajuns la KidsHeaven, un centru educational realizat cu multa pasiune si daruire, avand alaturi prieteni pasionati si daruiti educatiei celor mici. Lili, Florina, Coca !

Am vazut aici copii fericiti, de la doi ani si ceva la 6 ani, copii veseli, care iti sar in brate si-s fericiti sa te molipseasca de energia lor.

O sala de sport ii astepata pe cei care vor performante in domeniu. M-a uns pe suflet acest rai al copiilor!

Daca vrei, poti! spune un intelept, dar cata truda, cata munca si cata pasiune in toate!

Nu puteam revedea Iasul fara a ne hrani sufletul, revazand Catedrala Mitropolitana, Manastirea de la Vladiceni si surpriza de a ajunge la Manastirea Hadambu!

O zi de toamna minunata, petrecuta alaturi de sora mea si oameni dragi care au sapat in memoria timpului imagini noi alaturi de cele deja stiute!

Uitam sa spun: L-am revazut pe Mihaita, un adolescent serios, care stie ce vrea si face tot ce trebuie pentru asta!

Si-a amintit de tabara si de momentele petrecute acolo! M-a emotionat cu tineretea si sinceritatea lui.

Bravo, Mihaita!

Multumesc, Claudia!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *