Ne-am cunoscut acum cateva luni. Am descoperit in ea un om minunat, un dascal apropiat si o colega nemaipomenita!

Asa este Mihaela! Are destula vechime la catedra ca sa poti invata cate ceva de la ea.

Marturisesc ca m-a impresionat cu atitudinea corecta fata de scolarii energici , cu vorba blanda cu care stie sa-i indrepte pe calea cea buna, cu zambetul ei si cu imbratisarile pe care le oferea in pauza!

De fiecare data isi ofera sprijinul celor care aveau nevoie.

Am organizat impreuna o excursie! Totul a fost pus la punct asa cum trebuie! Stim de cate hartii e nevoie, de aprobari , ca sa-ti asumi responsabilitatea unui grup galagios si mult prea energic.

Timpul petrecut mi-a aratat inca o data daruirea de care da dovada in relatia cu scolarii mici: atenta, grijulie, ca o mama!

Mihaela e colega de la care am invatat ca rabdarea este masura intelepciunii celor buni, ca acolo unde gasesti bine , sa lasi mai bine, nicidecum mai rau!

In momentele in care voiam sa renunt m-a incurajat ca maine va fi mai bine! Asa a fost! A trecut timpul, am dus la bun sfarsit misiunea si acum ma simt impacata si multumita ca am facut totul cum trebuie, ascultand ratiunea inimii!

Iti multumesc pentru toate orele impreuna!

Multumesc pentru recreatiile pline de zgomot si energie fara limite ale celor mici si mai ales pentru atenta ta supraveghere !

Multumesc ca ne-am cunoscut si ca vietile noastre s-au imbogatit reciproc in aceasta conjunctura!

Sa ai o vara minunata si sa te incarci cu energia necesara pentru noul an scolar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *