Mi s-a intamplat de multe ori sa cunosc pe cineva si sa mi se para ca ne stim de cand lumea.

Intr-o frumoasa primavara, cu un grup de colegi, am ajuns la Piatra Neamt. Ne astepta o intalnire frumoasa cu oameni dedicati meseriei. Ne-au intampinat directoarele, am facut cunostinta cu ceilalti colegi si apoi ne-am plimbat prin toata scoala. Revad si acum amfiteatrul unde fiecare dintre noi a exprimat intr-o fraza gandurile pentru acest parteneriat.

Am simtit bucuria sa simt emotia vibrand pe aceeasi lungime! Nu mi-ar ajunge o pagina sa le spun numele celor care ne-au facut sederea deosebit de placuta! Apoi excursia la “Cheile Bicazului” cand iarna ne-a luat prin surprindere…glume, poze si atatea amintiri! Si atata energie a tineretii noastre!

Si pentru ca nimic nu e intamplator, cu Lili am continuat sa dialoghez! Mereu cu zambetul pe buze si perfectionista in tot ce face, stie sa patrunda in cotloanele cele mai adanci ale sufletului. Si e atat de sensibila!

Ne-am intalnit la activitatile AGGR, cursuri, adunari generale, aplicatii, seminarii si simpozioane.

Ne-am apropiat sufleteste, simtindu-ne surori! Ne-am cunoscut familiile, am petrecut impreuna momente deosebite.

Este o mama si o bunica adorabila!

Drumurile noastre s-au intersectat intr-o vreme mai des, acum mai rar, dar in inima fiecare pastreaza prietenia care ne-a legat!

Multumesc, Lili!

Multumesc celorlalti prieteni dragi din Piatra Neamt! Asa am avut ocazia sa cunosc oameni minunati carora le port vesnica recunostinta pentru clipele petrecute impreuna!

 

 

2 thoughts on “Oameni de poveste #25

  1. Minodora, ai reuşit din nou să-mi faci ziua frumoasă.Glasul tău dulce şi cald, chipul tău prietenos, gândurile frumoase scrise din inimă, mi-au adus ,ca de obicei, multă bucurie .
    Îţi mulţumesc draga mea prietenă şi sper ca revederea noastră să aibă loc cât mai curând.
    Te îmbrăţişez ,cu drag, LILI.
    MULŢUMESC!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *