Iata si prima ninsoare la noi! Totul e alb!

E rece si totusi albul pur ne incalzeste inimile. Si cum aceasta culoare ma duce cu gandul la copilarie, chipuri dragi din generatii apropiate imi apar in fata!

Intre aceste figuri atat de cunoscute si atat de dragi o vad pe CLAUDIA!

Multe amintiri ma leaga de ea si anii de scoala, de familia ei, de anii tineretii!

Parca o vad! Sub aparenta unui copil timid se ascundea de fapt o fata cu o vointa de fier! A stiut intotdeauna ce a vrut si a luptat pentru visul ei!

A devenit mamica unor gemeni grozavi! Am vizitat-o cand erau mici, eu nu reuseam sa-i deosebesc, dar ea stia exact asta!

Acum Claudia e o femeie puternica, cu o meserie frumoasa, o persoana implicata si sincera in tot ce face! Stiu ca de fapt, oamenii sinceri sufera cel mai mult, exceptiile sunt rare! Si cu toate acestea, prefer adevarul crud decat o minciuna frumoasa!

Cand scriu aceste randuri o zaresc pa Claudia bucurandu-se de zapada de afara si bucuria ei a devenit molipsitoare si pentru mine!

Ne intersectam rareori pasii prin targul nostru, ne zambim si ne bucuram de revedere ca acu multi ani, cand ea era invatacel pe bancile scolii dar ambitioasa sa reuseasca in tot ce face.

Multumesc Claudia pentru amintirile frumoase din copilaria ta!

Felicitari pentru baietii tai! I-ai crescut frumos si educat asa cum si tu ai primit educatia valorilor in familia ta!

Ma mandresc cu tinerii din generatia voastra! Romania are temelii de nezdruncinat cu asemenea oameni! Verticali, onesti, corecti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *