Ne-am cunoscut acum 10 ani intr-o iarna geroasa ca aceasta. Eram invitate amandoua sa participam la o vizita pregatitoare in Slovenia pentru lansarea unui proiect, intitulat “Evalsport”.

Vocea ei calda si prietenoasa m-a atras. Discutam zilnic si faceam planuri pentru drum.

Bineinteles ca reprezentam acolo tara, localitatea si scoala, nu doar pe noi! Dupa pregatiri de cateva saptamani, asteptam cu nerabdare intalnirea cu colegi din Franta, Belgia, Italia, Slovenia si Romania.

Proiectul era interesant prin faptul ca se dorea o evaluare a elevilor prin sport, referitoare la controlul emotiilor si la formarea unor calitati morale.

Cati n-a mai putut participa la activitatea din Ruse, dar noi am continuat sa vorbim si sa ne vedem.

Este o persoana delicata si sensibila! M-a captivat stilul ei vestimentar, combinand culorile armonios, asortate cu bijuterii adecvate.

Intr-o primavara ne-am intalnit la metrou in capitala, amandoua mergand spre aceeasi destinatie, forumul “Innover en francais”.

Cat ne-am bucurat!

Ne-am mai vazut apoi in Iasi. Am petrecut impreuna cu fetele noastre momente frumoase, ne-am plimbat, am vorbit, am facut poze si am adunat amintiri frumoase.

Cati are doua fete grozave si o familie frumoasa. Este un profesor apreciat de colegi si este implicata in foarte multe proiecte internationale.

Are multi prieteni in Europa. Intr-o vara ne-am intalnit aici pe meleaguri de poezie, insotita fiind de niste prieteni francezi.

Cati esti pentru mine exemplul de perseverenta in tot ce faci!

Iti multumesc pentru prietenia ta!

Te astept sa revii pe melagurile lui Eminescu, indiferent de anotimp!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *