Suntem in ianuarie, prima luna din an. Se spune ca ianuarie este luna cu doua fete: una spre trecut, decembrie si alta spre noul an!

Cum a fost 2020?Asa cum l-am trait si cum l-am simtit fiecare din noi: agitat, nelinistit, trist, speriat, plin de angoase si peste toate plin de speranta, de nadejde si de credinta!

Am avut timp pentru noi: ne-am rugat, ne-am spovedit in gand, am cautat binecuvantarile anului.Copiii au invatat on line, s-au adaptat, au inteles si parintii ca asta este alternativa in acest moment.

Unii s-au revoltat, au strigat, au amenintat…dar de fapt au facut rau copiilor!

Au fost momente cand anul ne-a pus in fata dezbinarea, ura, ticalosia…Unii nu au trecut testul..altii au inteles ca¬† timpul ne poate fi prieten sau dusman, asa cum alegem fiecare dintre noi.

Am avut timp de introspectii, de lectura, de pasiuni de mult uitate, de depanat amintiri, de ascultat muzica, de meditatii, de privit albume cu fotografii..La inceputul anului trecut timpul parea dilatat, dar spre sfarsit…a trecut pe nevazute!

M-am bucurat de cei dragi ai mei, de prieteni, de colegi! Am descoperit bucuria intr-ajutorarii! E minunat sa primesti ajutor cand ai nevoie asa cum e minunat sa daruiesti ajutor! Am trait astfel de momente si sunt fericita!

Inceput de an…promisiuni, dorinte, ganduri…Cel mai important lucru este acum SANATATEA! S-o pretuim, s-o pastram, s-o intretinem!

Miscarea in aerul inghetat ne caleste, ne energizeaza si mai ales ne da claritate in gandire!

Imi doresc ca in acest an, sa fim sanatosi, sa ne bucuram de cei dragi, sa facem calatorii, sa cunoastem locuri minunate si in fiecare clipa sa fim recunoscatori pentru darul divin pe care-l primim in fiecare dimineata!

Un an de provocari a trecut, vine un an cu promisiuni implinite, cu iubire si bunastare, cu iertare si ingaduinta pentru semeni.

Inchei gandurile mele cu zicerea lui Picasso:

“Sensul vietii e sa-ti descoperi darul!

Scopul vietii e sa oferi acest dar semenilor.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *