N-am scris demult pe site! Azi m-a cuprins dorul ! Despre ce sa scriu? Despre vreme? Despre oameni? Despre noiembrie care se termina? Atatea idei imi trec prin minte! Voi scrie despre vremurile pe care le traim! E atata frumusete in fiecare om, in fiecare pom, in fiecare copil, in fiecare bunic!

In fiecare rasarit care ne este harazit!Ne plangem mult si fara rost! Daca nu putem schimba lumea, macar sa ne schimbam pe noi! Sa pornim din inima noastra spre ceilalti.Vin sarbatorile de iarna, mult asteptate de copiiĀ  dar si de cei mari! Zapada ar trebui sa acopere tot cenusiul si sa ne lase bucuria puritatii, a curateniei pe dinafara si pe dinauntru!

Sa intindem mana catre o fapta buna care sa ne umple inimile de bucuria darului.Vad oameni ce vor sa daruiasca! E minunat sa fii Mos Craciun pentru cineva!

Dar fii mai intai Mos Craciun pentru tine! daruieste ti timp si bucura te! Inspira adanc si lasa te cuprins de racoarea aerului si crede in tine! Mediteaza si alege sa te bucuri de tot ce primesti…daruri sau lectii!

Bucuria mediatiei am aflat o cu Claudia! Om un special care te face si pe tine special daca stai de vorba cu ea! Asa am aflat ca putem avea ce ne dorim daca stim sa ne ridicam deasupra ego-ului! Sa facem totul cu constienta, cu putere interioara, cu pace si liniste!Pacea si armonia le putem aduce in sufletul nostru doar daca vrem! Sa nu judecam pe nimeni, nici o situatie, nici un fapt! Sa invatam din toate lectiile care ni se ofera! Sa apreciem ca asteptarea iti da posibilitatea sa contempli si sa observi ceea ce nu ai vazut in trecerea grabita prin acel loc! Nu mi place sa stau la rand, nici sa ma strecor in fata, aleg sa revin in acel loc! Dar , de fapt, n am inteles ca asteptarea aceea imi acorda ragazul sa observ un zambet, un gest, poate chiar un gand fugar si sa ma schimbe pe mine , de fapt! Acum, ma bucur cand ajung undeva si trebuie sa astept: stiu ca mi se ofera ocazia sa descopar ceva, si sunt fericita!

Voi ati avut astfel de situatii? Cum ati reactionat? Astept cu drag gandurile voastre!

ps Pe Claudia o gasiti aici.

Claudia-Votsch.ro-Coaching Whole

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *