Le stiu de cand aveau cativa anisori! Au crescut aici, in cartierul meu, in blocul de vis a vis!  dar crescute cu drag de aceeasi mama! Doamna Maria le-a oferit  toata dragostea ei de mama, toata inima ei! Anii au trecut! Inchid ochii si le revad pe Roberta si pe Maria iesind din bloc, mereu impreuna la scoala, la cumparaturi, la plimbare! Cu trecerea anilor, au intrat fiecare in cercul de colegi si prieteni de la scoala! Mama le supraveghea din umbra si le dadea libertatea sa aleaga! Asa au urmat acelasi liceu.

Am avut bucuria sa fiu alaturi de ea in momente importante. Sunt recunoscatoare Cerului pentru acest privilegiu!

Dupa terminarea liceului, a urmat bacul, si l-a luat cu brio!

Acum e studenta, invata, citeste, se pregateste pentru asistenta sociala!  Stie ca nu e usor, dar stie ca poate oferi sprijin semenilor .

Maria e o luptatoare!

Se mobilizeaza rapid si se intoarce la invatat! A luat toate examenele! Mai are un an si termina facultatea! Dar cine poate opri un rau vijelios care se pravaleste peste stancile vietii?

Azi m-a vizitat si mi-a adus primavara! Stralucirea din ochii ei m-a convins ca va reusi!Roberta are o calificare in kinetoterapie, iar Maria va lucra in asistenta sociala!

Dumnezeu lucreaza prin oameni si acestia vin la momentul potrivit in viata fiecaruia! Sacrificiul si daruirea de sine din partea mamei, au sadit si in aceste inimi tinere respect, pretuire si recunostinta!

Felicitari, Roberta si Maria pentru ceea ce ati devenit!

Felicitari, doamna Maria pentru modul  cum ati crescut aceste minunate fete!

 

2 thoughts on “Oameni de poveste # 216 Fete… de poveste

  1. Vă multumesc că ați găsit “reteta” prin care m-ati facut sa prind incredere in mine. Ați fost cea care m-a invatat “cum sa învăț, omul care mereu ati fost lângă mine cu o încurajare, un gând bun care pentru mine contează enorm!
    Iar despre articol…de când am văzut ca scrieți,imi doream si eu sa scrieți ceva despre mine sa vad ce ati spune despre mine dar aveam o reținere in a vă spune dar, iată ca a sosit acea zi Îmi place foarte mult ce ati scris sunteți o persoana importantă pentru mine vă respect ! Mulțumesc mult ca v-ati rupt din timpul dvs. făcându-mi o bucurie!

    • Draga Maria, eu doar am fost la timpul potrivit in preajma ta! Vointa ta si dorinta de a reusi te au adus acolo unde esti!Te felicit si ti doresc mult succes!Ai incredere ca poti.Un lucru este imposibil pana vine cineva si l face posibil!Tu ai facut asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *