Ne cunoastem de foarte multi ani, din copilarie!

Mai tarziu am avut bucuria sa ne fie …fini!

Ma gandesc cu mare drag la Marcela si Ionel, o familie speciala zic, fara sa gresesc!

Au pornit impreuna la drum intr-o vreme cand totul era dificil. Nu s-au dat batuti! Si-au urmat si realizat visul! Ea dascal iar el si-a pus mintea si energia in apararea semenilor.

Pana aici totul pare obisnuit, dar ceea ce-i deosebeste de alti tineri ai generatiei lor a fost credinta ca orice vis poate fi realizat!

Daruirea si abnegatia lor pentru drumul impreuna, inima langa inima, le-au fost implinite cu darul cel mai de pret, Andrei!

I-am admirat si apreciat mereu pentru calmul cu care se completau, pentru zambetul iubirii din ochii lor, pentru faptul ca sunt niste parinti minunati!

Andrei a crescut si le-a adus parintilor pe Simona, aleasa inimii lui.

Casa lor e mereu plina de bucuria visului implinit, de prieteni si oameni dragi carora le ofera o particica din timpul lor!

E un colt de rai in care ti-ai dori sa fii mereu. Am petrecut impreuna cu ei clipe de neuitat si-i pretuiesc pentru caracterul lor, pentru ceea ce sunt ca oameni si pentru educatia ce au primit-o  de la parintii lor!

Rar am intalnit atata modestie si atata simplitate!!

Niste oameni care educa oameni prin puterea exemplului lor.

Si cine se aseamana se aduna asa ca le-am cunoscut si o parte din prietenii lor si pot zice cu mana pe inima ca proverbul este adevarat!

De la ei am invatat ca acolo unde e iubire, orice vis poate fi implinit!

Va multumesc ca sunteti finii mei! Va multumesc pentru exemplul minunat pe care-l dati comunitatii!

Cu oameni ca voi, Romania nu e pierduta!

 

 

2 thoughts on “Oameni de poveste #35

  1. Cuvintele noastre nu pot sa redea tot ceea ce simtim citind povestea noastra spusa cu atata sensibilitate de nasa noastra draga. Multumim din suflet pentru aprecieri. Va iubim mult ,DOAMNA NOASTRA DE POVESTE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *