Am auzit multe lucruri frumoase despre ea. Vara aceasta am avut bucuria sa fiu voluntar la doua activitati in Asociatia coordonata de ea.

Pietenoasa si cu inima deschisa vorbeste cu drag despre ceea ce face! Asociatia parintilor copiilor cu autism sprijina si sustine prin terapii pe cei care au aceasta nevoie.

Viata insasi a facut-o pe Gabriela sa inteleaga ca implicarea in slujba semenilor iti aduce cea mai mare bucurie. Are doi baieti frumosi care acum sunt scolari. Unul are autism, celalalt o paralizie cerebrala. N-a considerat asta ca o pedeapsa divina ci a luat-o ca o binecuvantare, ca o intoarcere catre interior, ca o purificare.

Dumnezeu i-a dat putere sa se ridice de fiecare data cand era la pamant! Acum organizeaza un spectacol de binefacere iar cu banii obtinuti, in vara va organiza o tabara pentru copiii cu autism insotiti de catre un parinte. Stie ca implicarea totala iti aduce multumire sufleteasca. Am simtit atata bucurie in ochii ei cand vorbea despre felul cum oamenii isi doresc sa se implice in actiunea ei, cat de greu i-a fost la inceput iar acum totul curge normal precum raul in matca sa.

Gabriela este un om obisnuit, ca multi altii din tara asta! Dar este …de poveste prin ceea ce face, ce gandeste si ce realizeaza.

Multumesc pentru oportunitatea de a te cunoaste, de a fi voluntar intr-o lume atat de speciala!

Multumesc pentru gandurile tale frumoase si pentru puterea ta de daruire si implicare !

Se spune ca la inceput daruim din ceea ce avem iar mai apoi…din ceea ce suntem!

Multumesc lui Dumnezeu ca am cunoscut asemenea oameni care mi-au atins sufletul!

Fii binecuvantata cu cei dragi ai tai!

gabi2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *